seven

Företagsfilosofi

Samarbeten som följt oss sedan starten

Lars Aldorssons Bygg har idag många återkommande samarbeten och kunder i och runtomkring Oskarshamn.

Vår företagskultur

Troligen säger det en hel del om vår företagskultur och hur vi är att samarbeta med. Det säger något om de värdegrunder som är så svåra att definiera och som inte med enkelhet går att formulera i några meningar i ett strategidokument. Utan bara kan märkas i ett dagligt samarbete. Vi har många samarbeten som kommer tillbaka och det ser vi som ett gott betyg på att vi gör vårt jobb bra. 

Allt som har med byggprojekt att göra är ett processarbete. Och för att leda en process framåt måste transparensen och kommunikationsförmågan vara hög. Ju tidigare en dialog kommer igång och ju öppnare ett samarbete blir desto bättre mår byggprojektet. Vi hör ibland kollegor i branschen som säger att en kund är ”jobbig”. Vi säger snarare att en sådan kund är ”engagerad”. Tvärtom hade däremot varit jobbigare och antagligen inte lett byggprojektet framåt. Att lyssna in och förstå kunden är ett viktigt moment i samarbetet. Eller som en privatkund sa: – Ni får inte sätta upp byggställningen innan mina stockrosor har blommat klart. 

Bli en del av vårat team

Vi är ett företag i sina bästa år och planerar att fortsätta i de spåren kommande år. Vi vill växa och utvecklas och söker därför alltid drivna och engagerade snickare som vill följa med oss på vår resa.

Vi tror på hög servicenivå och goda samarbeten, ju tidigare en dialog kommer igång och ju öppnare ett samarbete blir desto bättre mår byggprojektet. Lars Aldorssons bygg hittar du i Oskarshamn med omnejd.

Har du en utbildning som snickare är det inget för dig att tveka på. Skicka in en spontanansökan till oss med en gång!

Kontakt