seven

Om oss

Att hitta sin nisch

Åren då vi definierade vår inriktning och formade vår nisch har vi bakom oss. Nu kan vi ägna tid åt att utveckla vår idé ytterligare om hur vi vill att ett byggföretag ska vara.

Vilka är vi?

Byggfirma Lars Aldorsson AB är idag ett väletablerat byggföretag i Oskarshamn. Vi startade 2014, då var det Lars och två anställda. Till en början fanns kontoret i fickan, bokföringen i bilen, ritningar och projektplaner på köksbordet och resten i huvudet. Sedan dess har företagit vuxit och vi är idag tio anställda. 

Nu kan vi ägna tid åt att utveckla vår idé ytterligare om hur vi vill att ett byggföretag ska vara. Kompetensutveckling ligger förstås till grund för denna utveckling. Vi anser att det finns ett antal brytpunkter i antal anställda som styr hur man jobbar, hur man projektstyr och vilka projekt man kan ta sig an. Eller inte ta sig an. Och vi vill inte säga nej. Vi vill säga ja!

Vad behöver du hjälp med?

Med den storleken vi har idag och den kompetens vi besitter kan vi utan att darra ta oss an stora byggprojekt som totalentreprenör; renovering av omfattande fastighetsbestånd, gjuta 1000 kvm industrigolv eller genomföra långa byggprojekt för både privatsidan och företag. Från konstruktion till slutbesiktning och allt däremellan. Men vi varken vill vara eller är så stora att vi inte med samma entusiasm kan byta ett fönster, bygga en friggebod, lägga om tak, byta panel och med spillvirket bygga en sandlåda till familjens yngsta.

 

Vad har du för byggbehov just nu?

Kontakta oss